Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Tελετή Έναρξης Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης

 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 03-09-2014 και ώρα 08.10 μμ η πολυαναμενόμενη τελετή έναρξης του Μεσογειακού Κυπέλλου Σύγχρονης Κολύμβησης στο χώρο του νέου Κλειστού Κολυμβητηρίου της Αλεξανδρούπολης.

Ήδη από τις 07.15 μμ περίπου, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το κολυμβητήριο, αναμένοντας αγωνιωδώς την άφιξη των 26 ομάδων από όλο τον κόσμο, μαζί φυσικά με τους συνοδούς τους. Γύρω τις 07.45 μμ αφίχθησαν οι 350 συνολικά αθλητές στον χώρο της εκδήλωσης, όπου φωτογραφήθηκαν μαζί με τους συνοδούς τους αλλά και με τον κόσμο που είχε μαζευτεί για να τους απολαύσει.

Στις 08.10 μμ, αφού το φιλοθεάμον πλήθος έκατσε στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, έλαβε χώρα η τελετή έναρξης του Μ.Κ.Σ.Κ με τον δήμαρχο της Αλεξ/πολης κ. Λαμπάκη να καλωσορίζει τόσο τους αθλητές όσο και τους θεατές στην θαυμάσια, όπως την αποκάλεσε, αυτή τελετή. Μπροστά από τις κερκίδες παρέλαζαν με τη σημαία της κάθε χώρας μικροί εκπρόσωποι των χωρών, ενώ από την εν λόγω παρέλαση δεν έλειψε φυσικά και η ελληνική συμμετοχή, με τον κόσμο να σηκώνεται και να χειροκροτάει με δύναμη και πάθος τους Έλληνες αθλητές και Ελληνίδες αθλήτριες.


Να σημειωθεί στο σημείο αυτό το γεγονός ότι πάνω από την ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα είχε κρεμαστεί οι σημαίες των 26 χωρών που συμμετέχουν. Με το πέρας της ομιλίας, η στρατιωτική ορχήστρα έπαιξε τον Εθνικό Ύμνο.ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου